Update 15/3/2020 18.48 uur
Beste rijders en ouders,
Zoals verwacht zijn er nieuwe ontwikkelingen omtrent het Coronavirus in Nederland.
Per direct zijn alle sportaccommodaties op verzoek van het RIVM gesloten.
Dat geldt dus ook voor de accommodatie van de Fivelcrossers.
Trainingen zullen niet plaats vinden.
Noordcup 1 in Noordbergum is definitief gecanceld.
Ten slotte wil ik nogmaals benadrukken dat alle updates en wijzigingen enkel vanuit het secretariaat worden medegedeeld. Facebook en Instagram wordt ook beheerd door de bestuursleden.
Op zie manier houden we de berichtgeving zuiver en betrouwbaar.
Namens het bestuur,
Met vriendelijke groet,
Stef Akkerman
secretaris Fcc de Fivelcrossers

Update 15/3/2020 11.43 uur

Beste rijders en ouders,
Hieronder volgen enkele mededelingen omtrent het Coronavirus.
Alle KNWU wedstrijden zijn tot 31 maart afgelast. Meer informatie aangaande de KNWU en de wedstrijden zijn op hun site te vinden.
Afgelopen vrijdagavond zijn alle verenigingen van de NFF regio Noord bij elkaar geweest in Assen. Hier is het volgende besloten:
  •  Regio 1 in Assen is gecanceld. (wordt niet ingehaald)
  •  Noordcup 1 in Noordbergum is afgelast. Deze wedstrijd kan op het laatste moment nog worden afgelast. Dit laten wij dan via de mail weten.
  •  Het Gronings kampioenschap in Zevenhuizen op 11 april is gecanceld.
  •  Alle wedstrijden die vervallen zijn of gaan uitvallen worden niet ingehaald.
  • Mogelijk worden de Noordcup wedstrijden en Regiowedstrijden samengevoegd. Afhankelijk van wat er uitvalt en hoe de situatie over een paar weken is.
De ledenvergadering van woensdag 18 maart aanstaande zal niet door gaan. Deze zal op een ander moment ergens in dit jaar wel plaats vinden.
Er zal deze week nog wel een mail uitgaan met enkele punten die we niet kunnen uitstellen. Daar kan dan op gereageerd worden per mail.
Ander nieuws:
Fivelcrossers metworsten actie.

Deze actie loopt ten einde op 17 maart. Lijsten kunnen op dat moment dus worden ingeleverd bij het bestuur. Mocht men niet naar de baan komen de komende periode, dan graag de lijst per mail sturen naar geldzaken.fivelcrossers@gmail.com. Ook is het mogelijk om een foto te appen van de bestellijst naar Richard Hovenga (penningmeester). De betaling mag digitaal naar het rekeningnummer van de Fivelcrossers.
Alle communicatie over nieuwe maatregelen verlopen via het secretariaat. Alle andere berichtgeving daarbuiten is niet vanuit het bestuur besloten. Uiteraard blijven de situatie op voet volgen en als er ontwikkelingen of wijzigingen zijn dan zullen we dit laten weten.